Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mitä Tylypahka olisikaan ilman huispausta! Liittyminen on ilmaista ja jopa ykkösluokkalaiset saavat osallistua. Täällä näet huispausjoukkueiden tyhjät paikat sekä huispausottelut.

Luihuisen huispausjoukkue:

Pitäjä.           Jahtaajat.         Lyöjät.       Etsijä

 

 

 

Rohkelikon huispausjoukkue;

Pitäjä.           Jahtaajat.      Lyöjät.      Etsijä

              Elsie Gaunt         Cilla Teer        Amelie Crystal

                Sienna Hunt

 

Puuskupuhin huispausjokkue:

Pitäjä.         Jahtaajat.     Lyöjät.       Etsijä

                      Ivy White              Tristan Hatchet 

 

Korpinkynnen huispausjoukkue:

Pitäjä.           Jahtaajat.      Lyöjät      Etsijä

                  Evelyn Clay                  Pihla Perry

 

 

Seuraava ottelu: ei tiedossa

 1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Ivy White

16.08.2019 21:04
Hyvin pelattu Amelie! :)

Nimi: Amelie Crystal

09.08.2019 17:55
Amelie näki piankin siepin. Se liiteli Puuskupuhien vasemmassa maalisalossa. Amelie ampaisi sitä kohti. Hän kurkotti kättä. "Oliko pakko tulla tielle?" Rohkelikon jahtaaja valitti. Hän oli heittänyt kaadon ja se meni ohi. Amelie ei välittänyt vaan antoi käden kietoutua saaliinsa ympäri. Sieppi rimpuili hetken ja sitten luovutti. Amelie katsoi ympärilleen. Rohkelikko hurrasi korvia särkevästi. Amelien ilo puhkesi. Kaikki pelaajat riensivät Amelien luo ja rutistivat tätä. Amelie oli tukehtua rutistuksiin mutta se ei häntä haitannut. Hän antoi itsensä kaikkien rutisteltavaksi.

//laitoin tämän pelin päättämiseksi, tiedän että kilpailu on jo loppunut, toivottavasti ei haittaa//

Vastaus:

Huispaus peli kesti kauan. Onneksi pistit sen päätökseen!

Nimi: Amelie Crystal

08.08.2019 09:06
Amelie katsoi Rohkelikon joukkuetta ja Puuskupuhin joukkuetta. Kaikki olivat märkiä hiestä. Ivy White ei näyttänyt hikiseltä vaikka vähän aikaa sitten näytti. Amelie ei tiennyt syytä ja vain kohautti olkiaan. *Kaikki ovat väsyneitä koska minä ja Tristan emme kumpikaan ole saatu sitä kirottua sieppiä.* Amelie ajatteli. Yllätykseen Amelie huomasi itsensäkin olevan melko märkä. *Peli on saatava loppumaan! Ja sen teen minä!* Amelie päätti ja syöksyi etsimään sieppiä.

//tämä on vähän lyhyt//

Vastaus:

3 maalia Rohkelikolle!

Nimi: Amelie Crystal

08.08.2019 08:42
Tajusin vaaranpaikan kun Ivy laittoi huispaustarinoita ja innostuin kirjoittaa :D en arvellutkaan Rohkelikon voittavan :D. Pelasit hyvin Ivy

Nimi: Ivy White

06.08.2019 17:50
Kaato oli minulla ja saisin helposti maalin, kunhan ryhmyjä ei osuisi paikalle. Heitin ja sain maalin.
Tällä kertaa kaato päätyi Elsie Gautille joka teki maalin kevyesti. Pitäjämme oli varmastikin väsynyt.

Vastaus:

1 maali Puuskupuhille!

Nimi: Ivy White

06.08.2019 16:53
Kiihdytin ja kiihdytin kohti maalisalkoja kaato käsissäni. Tähtäsin vasemmalle. Olin taas pirteä aquatulio loitsusta tulleesta jääkylmästä vedestä. Selostajan ääni kuului: "Puuskupuhin maali!"
Näin rohkelikon jahtaajan kiristelevän hampaitaan.

Vastaus:

2 maalia Puuskupuhille!

Nimi: Ivy White

06.08.2019 16:46
Ihmettelin miksi sieppiä ei ollut vieläkään napattu, sillä peli oli kestänyt jo ainakin 2 tuntia. Kaipasin kipeästi juotavaa. Olin harjoitellut aquatulio loitsua ja osasin sen. Sanoin hiljaa mielessäni "aquatulio" ja sauvani kärjestä purskahti päälleni vettä.
"Noh ainakaan ei ole enään kuuma." Totesin sillä vesi oli ollut jääkylmää, sen jälkeen lähdin kaadon perään.

Vastaus:

2 maalia Puuskupuhille!

Nimi: Ivy White

05.08.2019 23:56
Taisin hävitä Amelie Crystalille :D

Vastaus:

Ensi kerralla uudelleen!

Nimi: Amelie Crystal

05.08.2019 21:50
"Sienna, varo!" Amelie huusi. Sienna oli liian kaukana kuullakseen. Sienna pysähtyi ja heitti kaadon, se meni läpi. Mutta ryhmy oli vaarallisen lähellä. Vaistomaisesti Amelie löi luudallaan ryhmyn. Sienna ei näyttänyt huomanneen mitään. *Ei hänen tarvitse tietää, kunhan on kunnossa.* Amelie ajatteli. "Puuskupuhin maali!" kuului selostamosta. Amelie huokaisi. *Jos Tristan saa siepin, se ei tuo minulle hyvää mainetta etsijänä.* Amelie ajatteli. Silloin Amelie muisti Tristanin. *Voi ei, unohdinkin että Tristankin voi napata siepin!* Amelie hätäili. Amelie tarkisti nopeasti kentän. Piankin Amelie näki Tristanin kiertelemässä Puuskupuhin maalisalkoja. Amelie huokaisi helpotuksesta ja alkoi etsiä sieppiä.

Vastaus:

4 maalia Rohkelikolle!

Nimi: Amelie Crystal

05.08.2019 21:38
Matami Huiski päästi Amelien. Hän odotti Amelien pääsevän ylös ja sitten puhalsi pilliin pelin jatkumisen merkiksi. Kaato oli Rohkelikon Elsiellä ja hän kiisi kphti Puuskupuhien maalisalkoja. Elsie näytti tähtäävän oikeaan salkoon, mutta yllättäen hän heittikin vasempaan. Puuskuhin pitäjä hämmästyksissään ei tiennyt mitä tehdä ja kaato meni läpi. "Maali Rohkelikolle!" selostaja kuulutti. "Hyvä Elsie!" Amelie huusi. Elsie nyökkäsi takaisin. *Pidä mielessä sieppi!* Amelie käski itseään. Mutta Amelie ei liikkunut. Hän katsoi ryhmyä, painajaista, joka lensi kohti Siennaa jolla oli kaato.

Vastaus:

4 maalia Rohkelikolle!

Nimi: Amelie Crystal

05.08.2019 20:39
Pallo oli ryhmy. Amelie ei välittänyt siitä. Amelie alkoi kiljua. Kaikki tapahtui nopeasti. Kentän kohdalla matami Huiski puhalsi pilliin, yleisö haukkoi henkeä ja joku otti Amelien syliin. Se oli Rohkelikon pitäjä. Pitäjä oli luudalla ja luuta alkoi laskeutua hitaasti kohti maata. "Kävikö pahasti?" matami Huiski kysyi. Amelie nyökkäsi. "Mitä kävi?" matami Huiski jatkoi. Amelie selosti kaiken oudosta äänestä ryhmyyn, joka lennätti hänet luudalta. "Voitko jatkaa?" matami Huiski kysyi Amelien lopetettua. Amelie nyökkäsi. Ilman häntä peli hävittäisiin, sillä häntä tarvitaan nappaamaan sieppi.

Vastaus:

3 maalia Rohkelikolle!

Nimi: Amelie Crystal

05.08.2019 20:33
Amelieta alkoi pelottaa. *Kuka on minun selkäni takana?* Amelie ajatteli peloissaan. Amelie kääntyi. Hän ei nähnyt ketään. Ääni vain jatkui edelleen Amelien selän takana. Amelie kääntyili koko ajan uudestaan ja uudestaan. Silloin Amelie hoksasi. Ääni kuului luudasta! Amelie kääntyi varovaisesti toisinpäin. Ketään ei ollut luudassa. *Onkohan luuta rikki?* Amelie ihmetteli. Amelie kuitenkin tarkisti vielä luudan. Piankin hän näki kultaista. *Eihän se voi olla...* Amelie hämmästeli. Amelien luutaan oli jäänyt kiinni sieppi. Amelie hukkasi kullan värin ja alkoi etsiä uudestaan. Yllättäen iso pallo lensi luutaan ja sieppi lähti karkuun. Samalla Amelie lensi korkeuksista pois luudalta kohti maata.

Vastaus:

3 maalia Rohkelikolle!

Nimi: Amelie Crystal

05.08.2019 20:24
Amelie etsi sieppiä. Amelie ei nähnyt kultaista vilahdusta. Se alkoi harmittaa Amelieta. *Niin monta kertaa näin siepin ja yhtä monta kertaa olen päästänyt sen pakoon.* Amelie ajatteli turhautuneena. Hän syöksyi kohti maata. Amelie halusi päästä pienelle kävelylle, ihan vain hetkeksi. Kädet olivat hiestä märkiä ja ne myöskin hiertyivät luutaa puristellessa. Amelie laskeutui luudalta ja alkoi verrytellä lihaksiaan. Hän oli yllättävän kankea. Venyteltyään pikaisesti Amelie hyppäsi takaisin luudalle. Amelie liisi korkeuksiin. Amelie etsiskeli sieppiä. Hän kierteli ensin Rohkelikon maalisalkoja, sitten Puuskupuhien ja katsomon. Mistään ei löytynyt sieppiä. Amelie nousi korkeammalle. Ylhäällä melkein pilvissä Amelie kuuli hiljaista surinan tapaista ääntä. Se kuului Amelien takaa.

Vastaus:

4 maalia Rohkelikolle!

Nimi: Ivy White

05.08.2019 15:14
Kiisin kohti Rohkelikon maalisalkoja kaato käsissäni. Rohkelikon pitäjä kiinnitti katseensa minuun. Yritin harhauttaa pitäjää mutta se ei onnistunut. Oikealta puoleltani syöksyi Rohkelikon jahtaaja ja hän sieppasi minulta kaadon.
”Kaato Rohkelikolla!” selostaja huusi. Purin huultani ja lähdin Rohkelikon jahtaajan perään. En millään ehtisi estää maalia, ainoa mahdollisuus olisi pitäjä. Olin valmiina lentämään kaadon luokse jos pitäjä torjuisi maalin. Sekunnin ajattelin kaadon menevän läpi, mutta pitäjä torjui sen pelkästään sormen päillään. Nappasin kaadon ja lähdin lentämään se kädessäni kohti maalisalkoja.

Vastaus:

4 maalia Puuskupuhille!

Nimi: Amelie Crystal

05.08.2019 14:02
Voisiko ylläpito poistaa toisen tarinasta, mikä on tullut kaksi kertaa. Samalla poistaa myös tämän viestin :D

Nimi: Amelie Crystal

05.08.2019 13:33
Voisiko ylläpito poistaa toisen tarinasta, mikä on tullut kaksi kertaa. Samalla poistaa myös tämän viestin :D

Nimi: Amelie Crystal

05.08.2019 12:32
Amelie katsoi taakseen. Hän näki Tristanin etsivän häntä. Amelie naurahti kun Ameliella oli oma salaluukku mistä katsoa. Sitten Amelie alkoi härnätä. "Sieppi!" Amelie huudahti härnäten. Tristan katseli joka suuntaan ihmeissään. "Sain sen!" Amelie jatkoi. "Tule esiin!" Tristan huusi. "Sieppi on nenäsi edessä." Amelie härnäsi vielä kerran ja syöksyi sitten äänettömästi alas. Nopeastikin Amelie oli muiden pelaajien luona. "Rohkelikon maali!" kuului selostuksesta. Amelie katse kääntyi vaistomaisesti Puuskupuhien maalisalkojen suuntaan. Siellä Sienna oli maalisalkojen edessä. Amelie syöksyi Siennan luo. "Hyvin heitetty!" Amelie kehui vaikka ei nähnyt maalia. "Kiitos!" Sienna huikkasi, nappasi kaadon ja heitti sen Elsielle. Amelie ei halunnut häiritä enempää vaan lähti. "Rohkelikon maali!" kuului selostuksesta. Rohkelikon katsomo alkoi hurrata. *Minun pitää lopettaa tämä peli joskus.* Amelie päätti ja alkoi taas etsiskellä pientä sieppiä.

Vastaus:

4 maalia rohkelikolle!

Nimi: Amelie Crystal

05.08.2019 11:22
Amelie katsoi kauhuissaan Tristania. *Peli on menetetty.* Amelie ajatteli harmissaan. Tristanin käsi oli muutaman tuuman päässä siepistä. Sitten yhtäkkiä ryhmy lensi Tristanin edestä ja ryhmy löi sieppiä. Se lensi jonnekkin. Minne, sitä Amelie ei tiennyt. Ryhmy oli heitetty kohti Elsietä ja Elsie huomasi sen tarpeeksi ajoissa väistääkseen. Amelie tuijotti Tristania kauhuissaan. Tristanille ei onneksi sattunut mitään, Amelie vain säikähti pahasti. Tristanilla oli osaksi hämmästynyt ja osaksi vihainen ilme. Amelie ravisteli päätään kuullessaan Rohkelikon kapteenin äänen. "Etsi se sieppi!" Rohkelikon kapteeni huusi Amelielle. Amelie nyökkäsi ja etsi katseellaan hävinnyttä sieppiä. Tristankin heräsi hämmennyksestään ja alkoi seurata Amelieta. *Ärsyttävää kun Tristan seuraa koko ajan.* Amelie ajatteli ja alkoi nousta korkeuksiin. Tristan vain seurasi perässä. *Eikö hän oppinut ensimmäisestä hämäytyksestäni mitään?* Amelie ajatteli turhautuneena. Pilvien kohdalla Tristan katsoi ihmeissään Amelieta. Amelie vaan hymähti ja katosi pilvien joukkoon. *Etsiköön minut jos haluaa.* Amelie ajatteli huvittuneena.

Vastaus:

5 maalia Rohkelikolle!

Nimi: Ivy White

05.08.2019 11:18
Olin hiestä liti märkä. Kuuma kesä aurinko poltti ihoani, ja kuuma huispauskaapu ei yhtään helpottanut oloani. Halusin vain että matsi loppuisi ja että saisin juotavaa. Nappasin kaadon. Se meinasi luistaa nahkeista käsistäni. Ryhmy meinasi osua olkavarteeni, mutta pääsin juuri ja juuri pois tieltä.

Vastaus:

2 maalia Puuskupuhille!

Nimi: Ivy White

05.08.2019 11:12
Voisiko ylläpitö poistaa äskeisen julkaisin sen vahingossa. Se oli vielä kesken. :D

Nimi: Ivy White

05.08.2019 11:08
Huokaisin ja lähdin kaadon perään joka suosi kummasti puuskupuhin joukkuetta sillä se oli lentänyt melkein rohkelikon maalisalkojen viereen. Nappasin puuskupuhin jahtaaja nappasi kaadon ja teki niukin naukin maalin. Tiesin että aika lailla kaikki joukkueesttamme olivat väsyneitä ja kaipasivat jo taukoa. Uskoin että sama päti rohkelikon joukkueesseen. Sienna Hunt sai kaadon ja teki maalin kevyesti. Pitäjällämme ei ollut mahdollisuuksia. Huokaisin ja lähdin kiihdyttämään kohti rohkelikon päätä. Puuskupuhin jahtaaja syötti minulle ja tein maalin aivan salkojen läheltä joka oli helppoa kuin heinän teko.

Vastaus:

2 maalia Puuskupuhille!

Nimi: Ivy White

05.08.2019 10:58
puuskupuh oli häviöllä. "Aijoimme voittaa tämän matsin" sanoin päättäväisesti ja lähdin kaato kädessäni lentämään rohkelikon maalisalkoja kohden. Nyt oli pakko voittaa. Puuskupuh oli häviöllä jo liikaa. Emme välttämättä saisi matkaa enään kiinni. mietin ja tein taas yhden maalin.
"Toivo ei ole vielä menetetty!" Puuskupuhin huispausjoukkueen kapteeni huusi.
"Ei niin! Taistelemme loppuun asti!" Huusin takaisin.
Puuskupuhin jahtaaja jolle olin syöttänyt, teki maalin ja hurrasin.
Tällä kertaa kaato päätyi Elsie Gautille joka teki melkein maalin.

Vastaus:

3 maalia Puuskupuhille!

Nimi: Amelie Crystal

05.08.2019 10:39
Miten Amelie näkikään siepin niin kaukaa, sitä Amelie ei itse tiennyt. Hän kiihdytti ja kiihdytti. Muutaman jalan päässä siepoi vaihtoi paikkaa. Amelie tiesi jo ennestään, että hänellä oli huonot mahdollisuuden saada äsken siepin. Amelie katsoi sieppiä koko ajan kun se meni katsomoon. Amelie meni sinne ja kurkotti kätensä. Joku luihuinen löi sen takaisin kentälle. Ameliella kesti hetki tajuta se ja melkein törmäsi katsomon takaseinään. Amelie täpärästi jarrutti. Sitten hän teki mahdollisimman pienen U-käännöksen, joka tuli kuitenkin aika suureksi. Päästyään takaisin kentälle Amelie näki siepin. Sitten hän näki myös Tristanin, jonka käsi oli jo ojennettu siepin ottamista varten.

Vastaus:

3 maalia Rohkelikolle!

Nimi: Amelie Crystal

05.08.2019 10:27
Amelieta alkoi kaduttaa siepin potkaiseminen. Hän olisi voinut jättää se rauhaan ja pillin vihellyksestä napata se heti. Mutta Amelie vaan jatkoi etsiä sieppiä. "Maali Rohkelikolle!" kuului selostamosta. Rohkelikon puoli alkoi hurrata. Amelielle tuli parempi olo ja hymy tuli poskille. Hän heitti pari volttia ja sitten syöksyi Puuskupuhin vasemman maalisalon läpi. Amelie ihmetteli iloisuuttaan vain yhdestä maalista, vaikka Rohkelikko oli saanut jo monta maalia. Amelie kohautti olkiaan ja veti vielä yhden voltin. "Crystal näyttää pitävän hauskaa." kuului selostuksesta. Katsomo alkoi nauraa. Amelielle tuli vain leveämpi hymy. *Nyt pitää alkaa etsiä sieppiä!* Amelie torui itseään ja alkoi lentää ympäri kenttää. Piankin hän näki kultaisen vilahduksen Rohkelikon oikeassa maalisalossa.

Vastaus:

4 maalia Rohkelikolle!

Nimi: Amelie Crystal

05.08.2019 10:20
Amelie henkäisi kauhuissaan, vaikka pelaaja oli vastustajajoukkueesta. Amelie kuuli matami Huiskin puhaltavan pilliin. Pelaajaa pyydettiin alas ja hänet tarkastettiin. He jotain keskustelivat siellä alhaalla. Amelien katse siirsi kenttää ja se osui pieneen ja ovelaan sieppiin. Se oli Rohkelikon pitäjän korvan vieressä. Hän ei näyttänyt huomaavan mitään. Amelieta kutkutti ottaa sieppi. Hän silti hillitsi itsensä ottaa sieppi. Sieppi vaihtoi paikkaa Rohkelikon jahtaajan jalkoihin, lähemmäs Amelieta. Sitten se lensi Amelien luudan kärkeen. Amelie alkoi ärsyyntyä ja lensi vähän eteenpäin ja potkaisi sieppiä vihaisena. Sieppi lensi ties minne, Amelieta se ei kiinnostanut. Amelie katsoi taas matami Huiskiin ja puuskupuhilaiseen päin. He molemmat nyökyttelivät ja sitten puuskupuhilainen ponnisti luudalleen ja lensi ylös. "Näyttää ettei ole tapahtunut murtumia tai sellaista. Eli nyt voidaan jatkaa!" kuului selostuksesta ja sitten kuului pillin vihellys. Peli jatkui.

Vastaus:

5 maalia Rohkelikolle!

©2019 taikaopinahjo - suntuubi.com