Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tänne voi siis kirjoittaa tarinoita tanssiaisista!

 [ Kirjoita ]

Nimi: Amelie Crystal

16.09.2019 18:41
Tarina 5 osa 2 Tanssiaiset

Oli päivä, jolloin koitti tanssiaiset. Amelie oli tyttöjen makuuhuoneessa laittamassa itseään. Hän puki juhlakaavun ylleeen ja harjasi hiuksensa. Siniliila harja avasi paljon takkuja Amelien hiuksista, sillä ne aina takkuuntuivat kun Amelie vaikka nukkuu. Kun hiuksia oli kertynyt paljon harjaan ja hiuksista ei löytynyt enempää takkuja, Amelie poimi harjasta hänen irronneet hiuksensa. Heitettyään ne roskikseen hän letitti pari pientä lettiä ja jätti muut hiukset vapaiksi. Letittäessään hän katsoi kuvajaistaan peilistä. *Pitäisiköhän vielä laittaa jotain?* hän mietti ja hänen katseensa osui siniseen kukkaan, jonka hän sitten poimi ja kiinnitti hiuksiinsa. *Nyt on hyvä.* hän ajatteli katsoen kuvajaistaan ja hymyili tälle. Kuvajainen hymyili takaisin näyttäen täsmällisesti samat liikkeet mitä Amelie teki. Amelie kääntyi ja lähti alas portaita. Amelien kävellessä kivisiä portaita alas hän muisteli että hän oli ottanut kaikki mukaan. Käveltyään portaat alas hän näki Ericin. "Nyt mennään." Eric kertoi hymyillen ja yhdessä he kävelivät suureen saliin. Sali oli täynnä oppilaita ja opettajia ja siellä tuskin kuuli mitään, kun puhe oli niin vilkasta. Tupapöydät olivat poissa ja sivuilla oli paljon pieniä pöytiä. Keskellä oli iso tyhjä tila tanssipareja varten. Suuri sali oli koristeltu kaikenlaisilla esineillä, esimerkiksi leijuvilla kynttilöillä. Eric veti Amelien kohti keskustaa, missä oli tanssipareja valmiina. Sitten kuin yhdestä käskystä kaikki hiljenivät ja hidas valssi alkoi. Amelie otti toisella kädellä Ericin vyötäröstä ja toisella kädestä kiinni ja yhdessä alkoivat valssata samaan tahtiin. Tanssi sujui hyvin, kun katsotaan heidän kokemusta tanssimisesta. Pari kertaa tuli kompastumista ja kerran jopa astuminen toisen varpaille, mutta muuten meni hyvin. Musiikki vaihtui nopeammaksi ja rytmikkäämäksi ja sitä mukaa myös tanssiparin tanssi muuttui kömpelömmäksi. Musiikin vaihduttua nopeampaan Amelie näki Ericin olevan vähän hengästynyt. "Mennäänkö istumaan?" Amelie kysyi. "Okei." Eric vastasi hiukan puuskuttaen ja Amelie johdatti heidät hänen löytämänsä vapaaseen pöytään. "Huhhuh, olen kyllä niin hidasliikkeinen etten tuskin ehtisi tuon musiikin tahtiin." Eric totesi katsoen muita tanssipareja. "No en kyllä minäkään." Amelie naurahti hymyillen. "Juuh." Eric huokaisi ja sen jälkeen kaksikko istui hiljaa. Amelie katsoi toisia tanssipareja. Hän alkoi tuijottaa tyttöä, varmaan viidesluokkalainen, jolla oli kaunis tummansininen kaapu. Tyttö huomasi tuijotuksen ja virnisti Amelielle. Amelie hymyili takaisin ja katsahti taas Ericiin. "Jatketaanko?" Amelie kysyi Ericiltä. "Ai mitä?" Eric ihmetteli kääntäen katseensa Ameliehen. "Aa, joo." Amelie ja Eric nousivat ylös ja palasivat takaisin tanssiparien sekaan. Amelie ja Eric alkoivat taas tanssia.

***

Kun viimeisetkin tanssit oli tanssittu, Amelie lähti takaisin Rohkelikkotorniin. Lihavan Leidin muotokuva-aukolla Amelie snaoi "Suklaasammakko." ja Lihava Ledi siirtyi sivuun. "Kylläpä on paljon kauniita tyttöjä täällä." Lihava Leidi vielä kertoi, Amelie nyökkäsi ja meni Rohkelikkotorniin. Suoraan hän meni riisumaan juhlakaapunsa ja kun hän oli valmis hän meni nukkumaan.

//juu sori kun tuli päivän myöhässä on ollut kiireitä :p :D//

Vastaus:

Näihin viesteihin en vastaa niin pitkästi, että jää muiden tarinoiden tarkasteluun aikaa, kun pitäisi myös vastata Pihla Perryn tarinaan, mutta kumminkin, saat 6 kaljuunaa ja 8 tuparia!

©2019 taikaopinahjo - suntuubi.com