Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Eräs

28.11.2019 18:23
Moi, olen Amelien kanssa samalla kannalla. Vaikka en ole ikinä ollut liittyneenä mihinkään Harry Potter tarinaroolipeliin, rakastan Harry Potteria ja tämän paikan menoa on ollut mukava seurata. Pikku hiljaa sivuja kannattaa alkaa myös siirtää muualle. Tsemppiä!

Vastaus:

Kiitos paljon sanoistasi! Taikaopinahjo on muuttanut osoitteeseen http://taikaopinahjo.simplesite.com/443079077. Toivottavasti ajattelit, joskus liittyä Taikaopinahjoon, sillä jokainen on tänne tervetullut!

Nimi: Amelie Crystal

28.11.2019 17:48
TOIVOISIN, ETTÄ TAIKAOPINAHJO HERÄISI TAAS ELOON TÄSTÄ HIRVEÄSTÄ KUOLEMASTAAN! KAIPAAN KAIKKIA NÄITÄ IHANIA OPPILAITA JA YLLÄPITÄJIÄ JA HALUAISIN MYÖS SANOA, ETTÄ TÄMÄ OLI IHANA PAIKKA ENNEN NÄITÄ KAUHEITA TAPAHTUMIA, JA HALUAISIN ETTÄ SE PALAISI ENNALLEEN!!!!!

Vastaus:

Kiitos ihanista sanoista! Toivotaan sitä.

Nimi: Moi

28.10.2019 14:22
Olin siis Amelie. Minulla oli itselläkin pääsyongelma ja ajattelin että se johtuu puhelimestani. Erittäin harmillista :( voi vitsi kun heitin roskiin juuri eilen tiedostoista "turhat" tiedot ettei veisi tilaa :( mutta mikä se miljoonan euron juttu oli? Oliko se joku huijausviesti tai täh? Toivlttavasti Taikaopinahjo herää taas henkiin kunnolla! Harmi että tarinatkin meni menemään :( oli kiva lueskella menneitä. Voiko sitten jatkaa siitä mihin jäi tarinan juonessaan? Ja nyt jätän ylläpidon rauhaan kysymyspommeista ja siirryn odottamaan vastauksia :)

Vastaus:

Vastaukset:
1. Se tuli vahingossa
2. Kyllä
3. Kyllä, voit jatkaa samassa kohdassa, mutta sivut ovat muuttaneet osoitteeseen http://taikaopinahjo.simplesite.com/443079077

Nimi: Moi

27.10.2019 21:20
Ja mitä koko Taikaopinahjolle on tapahtunut? :0

Vastaus:

Yritin lisätä chattia edellisille sivuille ja jokin meni pieleen. Sivuille ei enää päässyt edes ylläpito työkalun kautta. Tukeenkin lähetin viestiä, mutta sieltä ei osattu vastata. Jotkin tekstit minulla ei ole tallessa eli esimerkiksi kaikkien oppilaiden. Heidät yritän jotenkin löytää ja pyytää hahmon tiedot uudestaan sivuja varten.

Nimi: Moi

27.10.2019 21:18
Mikä toi etusivu on? :0?

Vastaus:

Etusivu on vielä työnalla.

©2019 taikaopinahjo - suntuubi.com